skip to Main Content

Op deze pagina zal nieuws worden gepubliceerd vanuit GAZ.

Eén van de eerste zaken die u hier kunt terugvinden, is het verslag van de eerste buurtbijeenkomst op 19 februari 2020, waarin u werd bijgepraat over de status van het gasvrij maken van de Zeebuurt (wanneer, welke huizen, hoe etc.).

Inmiddels heeft u de mogelijkheid gekregen om een warmtebeeldfoto te laten maken via een aanmelding op de website van Veluwe Duurzaam. Deze actie is voor dit jaar beëindigd omdat het buiten te warm is. Er dient een groot verschil tussen binnen- en buitentemperatuur te zijn. U kunt u nog steeds aanmelden voor het volgend seizoen:

Van een aantal vragen die u mogelijk heeft, of heeft geuit tijdens de buurtbijeenkomst, kunt u het antwoord vinden op de website van Veluwe Duurzaam.

Omdat we nieuwsupdates voortaan alleen via deze website en e-mail zullen verstrekken, is het voor geïnteresseerden van belang u aan te melden via ons email-adres info@gazeebuurt.nl

Wanneer wij een nieuwe bijeenkomst organiseren, zult u hiervoor een huis-aan-huis verspreide uitnodiging ontvangen. Blijf op de hoogte van reeds geplande acties via de EVENTS menukeuze hier boven aan de pagina.

Back To Top
X